Se taie coditele de la ciuperci si se toaca fin. Se innabusesc coditele de ciuperci si ceapa in unt pina sint moi.
Se adauga cele 2 feluri de brinza si se amesteca bine.
Se umplu palariile de ciuperci cu compozitia aceasta si se dau la cuptor preincalzit pentru 3-4 min sau pina cind devin aurii. Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii