autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu Blue Cheese

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg ciuperci de marime medie, proaspete, 1/4 ceasca ceapa verde tocata, 1 lingura unt sau margarina, 100g Blue cheese, o cutie brinza Philadelphia-cream cheese

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie coditele de la ciuperci si se toaca fin. Se innabusesc coditele de ciuperci si ceapa in unt pina sint moi.

Se adauga cele 2 feluri de brinza si se amesteca bine.

Se umplu palariile de ciuperci cu compozitia aceasta si se dau la cuptor preincalzit pentru 3-4 min sau pina cind devin aurii. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu Blue Cheese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci de marime medie
  • proaspete
  • 1/4 ceasca ceapa verde tocata
  • 1 lingura unt sau margarina
  • 100g Blue cheese
  • o cutie brinza Philadelphia-cream cheese

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti