autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu Blue Cheese

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg ciuperci de marime medie, proaspete, 1/4 ceasca ceapa verde tocata, 1 lingura unt sau margarina, 100g Blue cheese, o cutie brinza Philadelphia-cream cheese

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie coditele de la ciuperci si se toaca fin. Se innabusesc coditele de ciuperci si ceapa in unt pina sint moi.

Se adauga cele 2 feluri de brinza si se amesteca bine.

Se umplu palariile de ciuperci cu compozitia aceasta si se dau la cuptor preincalzit pentru 3-4 min sau pina cind devin aurii. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu Blue Cheese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză și fistic

Aperitiv cu brânză și fistic

Blat: 1. Preîncălzești cuptorul la 150 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Steluţe cu telemea

Steluţe cu telemea

Se amestecă foarte bine gălbenuşul cu laptele, lingura de ulei şi apoi se toarnă făina în

2 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci de marime medie
  • proaspete
  • 1/4 ceasca ceapa verde tocata
  • 1 lingura unt sau margarina
  • 100g Blue cheese
  • o cutie brinza Philadelphia-cream cheese

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Specialitate cu cascaval si pasta de branza