Reteta postata pe: 04 aprilie 2009
Ingrediente
1/2 kg ciuperci de marime medie, proaspete, 1/4 ceasca ceapa verde tocata, 1 lingura unt sau margarina, 100g Blue cheese, o cutie brinza Philadelphia-cream cheese
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se taie coditele de la ciuperci si se toaca fin. Se innabusesc coditele de ciuperci si ceapa in unt pina sint moi.
Se adauga cele 2 feluri de brinza si se amesteca bine.
Se umplu palariile de ciuperci cu compozitia aceasta si se dau la cuptor preincalzit pentru 3-4 min sau pina cind devin aurii. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu Blue Cheese" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate