Autor:
Alex (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2008
Ingrediente
500 g ciuperci, 50 g unt, 100 g brânză de Brăila, 1 lingură mărar sau pătrunjel verde, tocat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pregătesc ciupercile ca mai sus şi se pun într-o cratiţă la foc să se moaie pe jumătate, punând în fiecare câte un praf de sare şi o bucăţică de unt. Picioarele ciupercilor se toacă şi se înăbuşă de asemenea în altă cratiţă, cu puţină sare şi unt. Se trece prin maşină sau printr-o sită rară brânza de Brăila. Se freacă bine până devine ca o pastă, se amestecă cu picioarele ciupercilor tocate şi înăbuşite şi cu pătrunjel sau mărar verde, tocat mărunt. Cu această pastă se umplu ciupercile, se presară cu parmezan ras iar deasupra fiecăreia se pune o bucăţică mică de unt proaspăt. Se aşază într-o cratiţă de pământ, se dau la cuptor, unde se ţin pînă se rumenesc frumos deasupra. Se servesc fierbinţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE CU BRÂNZĂ" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin
3 voturi
0 comentarii
1h 15 min
Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin
2 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate