autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu branza

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci,, 50 g unt, , 100 g brânză de Brăila,, 1 lingură mărar sau pătrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pregătesc ciupercile (spalate, curatate)
şi se pun într-o cratiţă la foc să se moaie pe jumătate, punând în fiecare câte un praf de sare şi o bucăţică de unt. Picioarele ciupercilor se toacă şi se înăbuşă de asemenea în altă cratiţă, cu puţină sare şi unt. Se trece prin maşină sau printr-o sită rară brânza de Brăila. Se freacă bine până devine ca o pastă, se amestecă cu picioarele ciupercilor tocate şi înăbuşite şi cu pătrunjel sau mărar verde, tocat mărunt. Cu această pastă se umplu ciupercile, se presară cu parmezan ras iar deasupra fiecăreia se pune o bucăţică mică de unt proaspăt. Se aşază într-o cratiţă de pământ, se dau la cuptor, unde se ţin pînă se rumenesc frumos deasupra. Se servesc fierbinţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ciuperci,
  • 50 g unt
  • 100 g brânză de Brăila,
  • 1 lingură mărar sau pătrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu spanac si branza feta