autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Ciuperci umplute cu branza de vaca

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
1 kg ciuperci, 3 linguri de ulei, 1 cana de branza de vaca, 1 lingura marar tocat, 2 oua, sare.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

33 voturi

Mod de preparare

Palariile ciupercilor, spalate si scurse, se pun intr-o cratita cu putin ulei pana se mai inmoaie. Picioarele ciupercilor se toaca, se inabusa in ulei, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza de vaca, marar, ou si sare. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Deasupra se pune putina margarina si se dau la cuptor sa se rumeneasca intr-o tava unsa cu ulei. Se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi imbracati

Cartofi imbracati

Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam

8 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

Este un aperitiv gustos, variat , usor si rapid de preparat.Totul depinde de gusturi si de ce aveti

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

33 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cana de branza de vaca
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 oua
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Sos de branza cu ceapa verde