Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare un pic de sare si unt. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare si unt. Se trece prin masina de tocat sau sita branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta, se pune si patrunjel sau marar tocat marunt si se umplu ciupercile. Apoi se presara parmezan si unt pe deasupra si se da la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc fierbinti
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii