autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu brinza de oi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ciuperci, 200 g brinza telemea de oi, 50 g unt, 1 ou, 1 lingura marar fin tocat, 2-3 linguri lapte

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasind sa fiarba pina scade toata zeama. Dupa ce s-a racit se amesteca cu brinza bine framintata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute. Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu brinza de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ananas ...arici

Ananas ...arici

Casul se taie cubulete mai mari. In ananas se infig scobitori in care montati pe rand toate preparatele

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se iau ciupercile şi se curăţă, după care se spală bine cu apă rece. Li se vor tăia codiţele,

8 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci
  • 200 g brinza telemea de oi
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura marar fin tocat
  • 2-3 linguri lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mtabaq cu za'atar(oregano)