Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, coditele de ciuperci tocate, sare, piper, patrunjelul verde si se continua inabusirea. Se adauga orezul si se omogenizeaza compozitia . Cu aceasta se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 30 min. Se face un sos din 100 ml de ulei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, sare si smantana. Aceasta se toarna peste ciuperci.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii