autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci umplute cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ciuperci, carne de porc, ulei, faina, ceapa, orez, sare, piper, patrunjel verde, smantana, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, coditele de ciuperci tocate, sare, piper, patrunjelul verde si se continua inabusirea. Se adauga orezul si se omogenizeaza compozitia . Cu aceasta se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 30 min. Se face un sos din 100 ml de ulei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, sare si smantana. Aceasta se toarna peste ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

Se spala ciupercile, se rup coditele, si se aseaza pe o tava si se sareaza putin. Se marunteste ceapa,

35 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piftie cu mujdei