autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci umplute cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ciuperci, carne de porc, ulei, faina, ceapa, orez, sare, piper, patrunjel verde, smantana, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, coditele de ciuperci tocate, sare, piper, patrunjelul verde si se continua inabusirea. Se adauga orezul si se omogenizeaza compozitia . Cu aceasta se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 30 min. Se face un sos din 100 ml de ulei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, sare si smantana. Aceasta se toarna peste ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ciuperci
  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • smantana
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu cas si sunca