Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Ingrediente

  • 10 ciuperci mai mari
  • foile de la 3 cepe verzi
  • 3-4 rosii decojite
  • 1 lingurita pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
  • 3 crengute marar verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele.

Foile de ceapa verde le spalam, le taiem rondele, iar coditele de ciuperci le tocam.

Rosiile decojite le facem cubulete.

Intr-o tigaie punem uleiul al incins, adaugam ceapa verde si coditele de ciuperci.

Le inabusim 4-5 minute, punem rosiile, pasta de gogosari cu kapia si o canita cu apa.

Dam gust cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.

Tragem tigaia de pe foc cand nu mai este zeama deloc, presaram busuiocul uscat si mararul verde tocat.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.

Cu o lingurita punem umplutura in ciuperci apoi le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Le intepam cu o furculita sa vedem cand sunt patrunse si daca intra cu usurinta inseamna ca sunt gata si le scoatem din cuptor.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor