autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2014

Ingrediente
10 ciuperci mai mari, foile de la 3 cepe verzi, 3-4 rosii decojite, 1 lingurita pasta de gogosari cu kapia, sare, piper, 1/2 lingurita busuioc uscat, 2 linguri ulei, 3 crengute marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele.
Foile de ceapa verde le spalam, le taiem rondele, iar coditele de ciuperci le tocam.
Rosiile decojite le facem cubulete.
Intr-o tigaie punem uleiul al incins, adaugam ceapa verde si coditele de ciuperci.
Le inabusim 4-5 minute, punem rosiile, pasta de gogosari cu kapia si o canita cu apa.
Dam gust cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.
Tragem tigaia de pe foc cand nu mai este zeama deloc, presaram busuiocul uscat si mararul verde tocat.
Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.
Cu o lingurita punem umplutura in ciuperci apoi le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Le intepam cu o furculita sa vedem cand sunt patrunse si daca intra cu usurinta inseamna ca sunt gata si le scoatem din cuptor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa,

17 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Grapefruit rosu in sos caramel

Grapefruit rosu in sos caramel

Cele 3 buc de grapefruit se curata bine de coaja, inclusiv de pielita alba-amaruie si se taie rondele... Separat

8 voturi    22 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 ciuperci mai mari
  • foile de la 3 cepe verzi
  • 3-4 rosii decojite
  • 1 lingurita pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
  • 3 crengute marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bors de cartofi Bors de cartofi

Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Sarmalute in foi de stevie