Ciuperci umplute cu crab

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 cutie Philadelphia (cream Cheese)
  • o cutie crab (sau congelat)

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci si se toaca marunt (cam 1/3 ceasca).

Se gatesc coditele,ceapa si1 lingura de unt pina devin moi. Se adauga pesmetul, amestecind.

Se adauga brinza amestecind bine si apoi carnea de crab. Cu cele 2 linguri de unt ramase se ung inauntru palariile de ciuperci si se umplu cu compozitita de mai sus.

Se pun in cuptor preincalzit si se coc pentru 20 min. Se servesc calde.

Tip: merge si cu creveti mici, fierti si tocati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise