Ciuperci umplute cu creier

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • ½ creier de vitel
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa pesmet

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza. Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala, se taie bucatele mici si se prajesc cu 1 ½ lingura de unt pina se inmoaie bine. Intre timp se fierbe creierul in apa sarata, se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul. In pasta obtinuta se pun ciupercile prajite, patrunjelul, piperul, putina sare si se amesteca bine. Se umplu ciupercile(palariile) cu aceasta compozitie, se presara peste fiecare putin pesmet, se stropeste cu restul de unt topit, se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pentru 20-25 minute

Se servesc calde sau reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise