autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

ciuperci umplute cu crema de branza

Autor: Ioan Oxana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Polonia


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioan Oxana (Bucatar sef)   
Specific:  

Polonia


Reteta postata pe: 06 octombrie 2006

Ingrediente
Ciuperci, branza de vaci mai grasa un pic, usturoi, marar verde, carnati afumati, oua, faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

23 voturi

Mod de preparare

Se spala palariile de ciuperci, se lasa la stors. Intre timp se pune branza de vaci intr-un castron, cu sare dupa gust si usturoi pisat si se freaca pana la obtinerea unei creme dupa care se adauga mararul tocat marunt si se omogenizeaza(se poate folosi crema de branza din comert, ex.Almette). Se umplu palarioarele de ciuperci cu crema de branza si se pune deasupra o feliuta de carnat afumat. Se da prin ou si faina, dupa care se pun intr-un vas cu ulei incins. Se prepara la foc mediu, pana la inmuiere si rumenire.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    O reteta interesanta !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

23 voturi

Ingrediente

  • Ciuperci
  • branza de vaci mai grasa un pic
  • usturoi
  • marar verde
  • carnati afumati
  • oua
  • faina

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta interesanta !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi acordeon