Reteta postata pe: 06 octombrie 2006
Ingrediente
Ciuperci, branza de vaci mai grasa un pic, usturoi, marar verde, carnati afumati, oua, faina
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se spala palariile de ciuperci, se lasa la stors. Intre timp se pune branza de vaci intr-un castron, cu sare dupa gust si usturoi pisat si se freaca pana la obtinerea unei creme dupa care se adauga mararul tocat marunt si se omogenizeaza(se poate folosi crema de branza din comert, ex.Almette). Se umplu palarioarele de ciuperci cu crema de branza si se pune deasupra o feliuta de carnat afumat. Se da prin ou si faina, dupa care se pun intr-un vas cu ulei incins. Se prepara la foc mediu, pana la inmuiere si rumenire.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare
-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010
O reteta interesanta !