autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu creveti

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
ciuperci (orice marime - eu am fost puturoasa si am folosit portobello), 1/2 ceapa, 3 catei usturoi, marar, oregano sau orice verdeata iti place, sare si piper, 1/2 cana cascaval sau parmesan ras, 1/2 cana pesmet, 1/4 cana maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curata ciupercile. Separat, prajeste cotoarele, ceapa si usturoiul impreuna cu verdeata, sare si piper dupa gust.

Taie marunt crevetii.

Amesteca toate ingredientele

Umple ciupercile si baga-le la cuptor la 380 grade pentru 30 minute.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema racoritoare de  castraveti

Crema racoritoare de castraveti

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii. In paharul de la blender sau intr-un recipient

7 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
VINETE SI DOVLECEI PANE

VINETE SI DOVLECEI PANE

1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie

95 voturi    26 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ciuperci (orice marime - eu am fost puturoasa si am folosit portobello)
  • 1/2 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • marar
  • oregano sau orice verdeata iti place
  • sare si piper
  • 1/2 cana cascaval sau parmesan ras
  • 1/2 cana pesmet
  • 1/4 cana maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv cu praz si telemea