autor:

motosca mariana

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu gorgonzolla

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
- 250g ciuperci( champingnions), -10g ulei masline, -50g branza gorgonzolla, -5g sare si piper, -5g busuic proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se umplu cu sote de ciuperci (codite de ciuperci, ceapa tocata fin, sare si piper), se baga la cuptor cca 10 min la temp de 180 gradeC, dupa care se gratineaza cu branza gorgonzolla. Se servesc calde cu busuioc tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu gorgonzolla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Potcoava cu cascaval

Potcoava cu cascaval

Aluatul se pregateste astfel: Intr-un vas amesteci faina,praful de copt si untul.Amesteci lasptele

18 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250g ciuperci( champingnions)
  • -10g ulei masline
  • -50g branza gorgonzolla
  • -5g sare si piper
  • -5g busuic proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarta cu ceapa