Autor:
LARISA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Ingrediente
10 ciuperci potrivite 1 morcov 1 ceapa 1 buc de telina 1 buc de pastarnac 100gr cascaval patrunjel 2 lg de ulei piper 1 lg de concentrat de legume maggi
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie. Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si
12 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si
2 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate