autor:

autor

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ciuperci mari, 1-2 linguri parmezan sau cascaval ras, 1 lingurita marar tocat fin, 1 lingura ulei, maioneza dintr-un ou

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, se desprinde piciorul de palarie si se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun palariile intr-o tava unsa cu ulei, se sareaza putin fiecare, apoi se dau la cuptor. Coditele se pun la fiert in apa putin sarata, iar dupa ce sint gata, se lasa sa se raceasca, se toaca marunt cu cutitul si se amesteca cu maioneza preparata dintr-un ou. Ciupercile scoase din tava, racite si asezate pe un platou presarat cu marar tocat se umplu cu umplutura pregatita
Se servesc presarate cu parmezan sau cascaval ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pancakes cu ciuperci

Pancakes cu ciuperci

Taiem ciupercile (spalate, curatate, etc), nu marunt, ci bucatele ceva mai mari, sa se simta; incingem

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Tarta cu spanac

Tarta cu spanac

Am facut un aluat simplu pe care l-am framintat cu podul palmei, ca pe aluatul de taitei si l-am

6 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci mari
  • 1-2 linguri parmezan sau cascaval ras
  • 1 lingurita marar tocat fin
  • 1 lingura ulei
  • maioneza dintr-un ou

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
SALATA POIANA CU CIUPERCI