Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci
  • 2 oua
  • 1 lingura smintina
  • 1 lingurita tarhon tocat marunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se prajesc in tigaie), care se toaca, se amesteca cu smintina si tarhonul. Dupa ce s-au copt ciupercile in cuptor, se scot si se umplu cu compozitia rezultata. Se asaza in tava unsa cu unt si se tin in cuptor 5 minute.

Se servesc reci, stropite cu zeama de lamiie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor