autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu pateu de pasare

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani), 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă), 5 ouă, 300 g. făină, 500 g. pesmet, 750 ml. ulei, sare şi piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scot codiţele ciupercilor. Golurile rămase se umplu cu pateu. Se desfac ouăle într-un castron. Se sărează şi se piperează după gust. Se dau cipercile pe rând prin făină, ou şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pateu de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu carne si ghebe

Placinta cu carne si ghebe

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul, iar apa o punem pe foc sa devina calduta. Intr-un bol punem

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Quique Lorraine

Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani)
  • 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă)
  • 5 ouă
  • 300 g. făină
  • 500 g. pesmet
  • 750 ml. ulei
  • sare şi piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
platou cald