autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu pateu de pasare

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani), 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă), 5 ouă, 300 g. făină, 500 g. pesmet, 750 ml. ulei, sare şi piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se scot codiţele ciupercilor. Golurile rămase se umplu cu pateu. Se desfac ouăle într-un castron. Se sărează şi se piperează după gust. Se dau cipercile pe rând prin făină, ou şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pateu de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Baghete din foietaj

Baghete din foietaj

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul.

20 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Clatite cu carne de pui

Clatite cu carne de pui

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine.

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani)
  • 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă)
  • 5 ouă
  • 300 g. făină
  • 500 g. pesmet
  • 750 ml. ulei
  • sare şi piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Sandwich(tramezzini)