autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu pateu de pasare

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani), 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă), 5 ouă, 300 g. făină, 500 g. pesmet, 750 ml. ulei, sare şi piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se scot codiţele ciupercilor. Golurile rămase se umplu cu pateu. Se desfac ouăle într-un castron. Se sărează şi se piperează după gust. Se dau cipercile pe rând prin făină, ou şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pateu de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pogaci

Pogaci

Pentru inceput macinam jumarile (cu masina de macinat carne), rezulta o pasta ;-) pe care o dam de-oparte. Apoi

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani)
  • 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă)
  • 5 ouă
  • 300 g. făină
  • 500 g. pesmet
  • 750 ml. ulei
  • sare şi piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval