Reteta postata pe: 16 aprilie 2010
Ingrediente
piept pui tocat-200gr, 1'2 morcov, 1 ceapa mica, putin usturoi, 1 rosie rasa, sare,piper,busuioc,coriandru, 1kg ciuperci proaspete-chapignion, cascaval dupa preferinta, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia si condimentele se pun la foc mic intr-o tigaie de teflon cu capac in care sea adauga un pic de apa.se inabuse cam 10 minute iar la sfarsit se adauga mararul.Dupa ce am curatat ciupercutele de coaja si am indepartat cozile,se aseaza intr-o tava de cuptor si se umplu cu compozitia .Se baga la cuptor cam 20 min iar apoi se adauga cascaval ras dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Spalam pieptul de pui.
Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.
Il condimentam cu sare si piper,
2 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate