autor:

liliana hristova

» » Aperitive

Ciuperci umplute cu piept de pui

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
piept pui tocat-200gr, 1'2 morcov, 1 ceapa mica, putin usturoi, 1 rosie rasa, sare,, 1kg ciuperci proaspete-chapignion, cascaval dupa preferinta, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia si condimentele se pun la foc mic intr-o tigaie de teflon cu capac in care sea adauga un pic de apa.se inabuse cam 10 minute iar la sfarsit se adauga mararul.Dupa ce am curatat ciupercutele de coaja si am indepartat cozile,se aseaza intr-o tava de cuptor si se umplu cu compozitia .Se baga la cuptor cam 20 min iar apoi se adauga cascaval ras dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Spalam pieptul de pui. Il batem putin cu ciocanul pentru snitele. Il condimentam cu sare si piper,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

92 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

    si eu fac ciperci umplute.sunt foarte bune,mai ales cu multa verdeata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se

11 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi
panseluta

panseluta (Chef de cuisine)

si eu fac ciperci umplute.sunt foarte bune,mai ales cu multa verdeata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne
Cookie Settings