Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Ingrediente

  • 700 g ciuperci champignon mai maricele
  • 1 praz
  • 200 g sunca
  • 2-3 crenvursti/1 carnacior
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 2 oua (unul fiert, unul crud)
  • 1-2 peperoni
  • 60 g cascaval (branza topita feliata)
  • 10 g ulei
  • 1 lingurita baza pentru mancaruri
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o tava unsa cu ulei. Presarati in fiecare sare si piper. Curatati si tocati foarte marunt prazul si usturoiul verde si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta cu restul de ulei. Tocati foarte marunt piciorusele ciupercilor si sunca (o puteti inlocui cu cremvursti), adaugati-le peste praz impreuna cu oul fiert tocat marunt, sare, piper, cimbru, verdeata tocata si baza pentru mancaruri.

Dupa ce s-au calit toate ingredientele rasturnati totul intr-un castron si amestecati cu oul crud. Cu aceasta compozitie umpleti generos ciupercile. Asezati pe fiecare cate o feliuta de carnat (cremvursti) si cate o feliuta de cascaval (branza topita). Decorati cu felii de peperoni si frunzulite de patrunjel, apoi dati tava la cuptorul preincalzit la foc mediu 30 minute.

Scoateti-le pe un platou si decorati inca o data cu patrunjel verde.

Se pot servi ca aperitiv cat si ca fel principal langa felii de branza cu sos alb sau de ciuperci, salata, etc. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise