autor:

Marina_Constantin

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Autor: Marina_Constantin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina_Constantin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2014

Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 pulpa de pui mare sau 1 bucata de piept de pui, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, putin ulei, 2 linguri mari de smantana grasa, 6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor, 2 felii de cascaval pentru umplutura, 3 felii de sunca de praga putin mai groase

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim putin, apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor si usturoiul, tocate marunt.



Punem dupa gust sare si piper si lasam pana se rumenesc putin. Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete. Amestecam bine si umplem 3 ciuperci cu acesta compozitie.



Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete. Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor. Serviti calde.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pui si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine

44 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Budescu Ilenuta , 27 iunie 2015

    cu aceeiasi umplutura se umplu doua ciupeci se unesc cu scobitoare se dau prin ou si dupa pesmet si se prajesc

  • Fara foto

    Toma Andreea Zenu , 25 martie 2015

    Super tare rețeta a ieșit super. Merita sa încercați. Merge super cu pilaf de orez și salata verde.

  • Fara foto

    Adriana Adi Adriana , 07 ianuarie 2015

    wow bun de tot,gata fac si eu ,ma topesc dupa pui si ciuperci.

    • Fara foto

      Cali Fornia , 11 septembrie 2014

      <3

    • Fara foto

      Marina Catalina Constantin , 31 iulie 2014

      Scuze ,am uitat sa trec. Usturoiul il punem impreuna cu piciorusele de ciupercute tocate

    • Fara foto

      Theodora Dumitrescu , 31 iulie 2014

      pare delicios ,voi incerca si eu :)

    • Fara foto

      Mihai Topor , 31 iulie 2014

      hmmmm trebuie sa incerc

    • Fara foto

      Nastasoiu Eli , 31 iulie 2014

      usturoiul cind se pune?

    • Fara foto

      Lumi Elena , 31 iulie 2014

      Super! Le pregatesc pt pranz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 pulpa de pui mare sau 1 bucata de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 2 linguri mari de smantana grasa
  • 6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor
  • 2 felii de cascaval pentru umplutura
  • 3 felii de sunca de praga putin mai groase

Raporteaza reteta

Retete
de Marina_Constantin
Salata de pui cu telina

Salata de pui cu telina

Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea

4 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu carne
Ficatei in sos de smantana

Ficatei in sos de smantana

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

In primul rand, curatam capsunile, le spalam, le scurgem bine si presaram 2 linguri de gris peste

4 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta taraneasca cu carne de porc