Se curata si se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun intr-un vas termo-rezistent si se picura in ele putin ulei de masline. Se lasa in cuptor pana se inmoaie.
Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, unde a mai ramas putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul la fiert. Se adauga apoi si prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina tocata. Se lasa amestecul pe foc timp de 10 minute.
Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ulei de masline. Se tin pe foc pana se formeaza o umplutura suficient inchegata.
Se umple ciupercile cu acest amestec, apoi sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii