autor:

Fara foto

» » Aperitive

CIUPERCI UMPLUTE CU SPANAC

Autor: toma ioan cosmin (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: toma ioan cosmin (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
20 de ciuperci de marime medie, crutoane de paine, spanac, sos de soia (optional), praz, telina, ulei de masline, usturoi maruntit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun intr-un vas termo-rezistent si se picura in ele putin ulei de masline. Se lasa in cuptor pana se inmoaie.



Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, unde a mai ramas putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul la fiert. Se adauga apoi si prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina tocata. Se lasa amestecul pe foc timp de 10 minute.



Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ulei de masline. Se tin pe foc pana se formeaza o umplutura suficient inchegata.



Se umple ciupercile cu acest amestec, apoi sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac

1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 20 de ciuperci de marime medie
  • crutoane de paine
  • spanac
  • sos de soia (optional)
  • praz
  • telina
  • ulei de masline
  • usturoi maruntit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de icre de crap