Se curata si se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun intr-un vas termo-rezistent si se picura in ele putin ulei de masline. Se lasa in cuptor pana se inmoaie.
Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, unde a mai ramas putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul la fiert. Se adauga apoi si prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina tocata. Se lasa amestecul pe foc timp de 10 minute.
Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ulei de masline. Se tin pe foc pana se formeaza o umplutura suficient inchegata.
Se umple ciupercile cu acest amestec, apoi sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii