CIUPERCI UMPLUTE CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 de ciuperci de marime medie
  • crutoane de paine
  • spanac
  • sos de soia (optional)
  • praz
  • telina
  • ulei de masline
  • usturoi maruntit.

Mod de preparare

Se curata si se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun intr-un vas termo-rezistent si se picura in ele putin ulei de masline. Se lasa in cuptor pana se inmoaie.

Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, unde a mai ramas putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul la fiert. Se adauga apoi si prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina tocata. Se lasa amestecul pe foc timp de 10 minute.

Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ulei de masline. Se tin pe foc pana se formeaza o umplutura suficient inchegata.

Se umple ciupercile cu acest amestec, apoi sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor