1.Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca grosier.
2.Ardeiul se taie fasii subtiri si nu foarte lungi, morcovul se rade, ceapa se toaca marunt. Se calesc toate in ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu ou si spanac.
3. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, peste ele se rade branza de oi, dupa care se pun la cuptor pana se rumeneste branza si ciupercile sunt patrunse.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii