1.Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca grosier.
2.Ardeiul se taie fasii subtiri si nu foarte lungi, morcovul se rade, ceapa se toaca marunt. Se calesc toate in ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu ou si spanac.
3. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, peste ele se rade branza de oi, dupa care se pun la cuptor pana se rumeneste branza si ciupercile sunt patrunse.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii