1.Se curata si se taie cozile ciupercilor.Se pun ciupercile (fata cozi) intr-un vas de Jena si se toarna in ele putin sos de soia.Se lasa in cuptor pana se inmoaie.
2.Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, in care a fiert spanacul,in putina apa,se pune usturoiul si uleiul la fiert.Se adauga prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina, de asemenea tocata si se fierb timp de 10 minute.
3.Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si sos de soia, lasand totul pe foc, pana se formeaza o umplutura suficient de inchegata.
4.Se umplu ciupercile cu acest amestec, apoi se dau la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii