Se curata ciupercile de pielita, se taie marunt ceapa, morcovul, ardeiul rosu, patrunjelul. Se caleste putin ceapa taiata marunt in uleiul de masline, se adauga morcovul dat prin razatoarea mica, se adauga 1/2 ceasca apa, lasam sa fiarba 5 minute, adaugam bulionul, condimentele, mai lasam 5 minute.
Luam tava de la aragaz, punem hartie pentru copt pe fundul ei, asezam palariile ciupecilor, punem putina sare in fiecare palarie , turnam ulei de masine in fiecare papalarie cat sa cuprinda locul unde a fost codita,le umplem cu compozitia din tigaie, peste compozitie asezam patrunjelul verde taiat marunt si deasupra, ardeiul rosu taiat marunt.
Dam la cuptor la foc potrivit, lasam 1/2 ora la foc potrivit, dupa care se scot.
- se consuma calde cu pilaf sau piure.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii