Se curata ciupercile de pielita, se taie marunt ceapa, morcovul, ardeiul rosu, patrunjelul. Se caleste putin ceapa taiata marunt in uleiul de masline, se adauga morcovul dat prin razatoarea mica, se adauga 1/2 ceasca apa, lasam sa fiarba 5 minute, adaugam bulionul, condimentele, mai lasam 5 minute.
Luam tava de la aragaz, punem hartie pentru copt pe fundul ei, asezam palariile ciupecilor, punem putina sare in fiecare palarie , turnam ulei de masine in fiecare papalarie cat sa cuprinda locul unde a fost codita,le umplem cu compozitia din tigaie, peste compozitie asezam patrunjelul verde taiat marunt si deasupra, ardeiul rosu taiat marunt.
Dam la cuptor la foc potrivit, lasam 1/2 ora la foc potrivit, dupa care se scot.
- se consuma calde cu pilaf sau piure.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii