autor:

Anca Bordeianu

» » Aperitive

Ciuperci umplute de post

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
-500 gr de ciuperci, cepe, morcov, legatura de patrunjel,1 legatura se marar,sare,piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin razatoare cind sunt gata se adauga verdeta taiata marunt sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple palarioarele de la ciuperci si se dau la cuptor pentru 30 de minute.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute (de post)

Ciuperci umplute (de post)

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt

9 voturi    8 comentarii
25 min
Retete de post
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Se spala ciupercile mari fara a se curata palariile de pielite,se detaseaza picioarele care se maruntesc

5 voturi    1 comentariu
45 min
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    O reteta sanatoasa si gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Salata de cruditati cu pipt de pasare

Salata de cruditati cu pipt de pasare

Rosii,castraveti si ceapa se taie felii.Se aseaza pe o salatiera ingredientele taiate se adauga pieptul

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate reci
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta sanatoasa si gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania