Se curatza ciupercile de coaja, se dau pe razatoare coditzele, se pune ceapa la calit in putzin ulei, dupa care se adauga si coditzele. Se calesc pana seaca zeama, apoi se adauga morcov ras, samantana, cascavalul. Se ia oala de pe foc si se adauga oul crud, frunze de patrunjel tocate marunt si un catzel de usturoi dat pe razatoarea mica. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitzie si se presara pesmet deasupra. Se dau la cuptor pana se rumeneste pesmetul si se inmoaie ciupercile. E delicioasa, nu am poze, dar sunt si foarte aspectuase pentru o masa festiva.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii