Se curatza ciupercile de coaja, se dau pe razatoare coditzele, se pune ceapa la calit in putzin ulei, dupa care se adauga si coditzele. Se calesc pana seaca zeama, apoi se adauga morcov ras, samantana, cascavalul. Se ia oala de pe foc si se adauga oul crud, frunze de patrunjel tocate marunt si un catzel de usturoi dat pe razatoarea mica. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitzie si se presara pesmet deasupra. Se dau la cuptor pana se rumeneste pesmetul si se inmoaie ciupercile. E delicioasa, nu am poze, dar sunt si foarte aspectuase pentru o masa festiva.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii