Ciupercile se spala cu apa rece si li se rup cozile, cu grija, sa nu se sparga palaria. Se usuca in prosop de bumbac, apoi se pun pe gratarul incins, cu lamelele in sus in care se pune brinza data prin razatoarea mica si amestecata cu mararul tocat marunt si piper dupa gust. Se frig la jar potrivit pina incepe sa se topeasc brinza.
Cu mamaliguta rece si un fir de ceapa verde si vin rosu sau o bere blonda de la gheata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii