autor:

Truedelights

» » Aperitive

Ciuperci umplute pane

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 noiembrie 2010

Ingrediente
20 ciuperci, 2 linguri pate ( de care preferi), 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

36 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosiile: Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci pane umplute

Ciuperci pane umplute

1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Toader_Camelia

    Toader_Camelia (Bucatar sef):

    Am respectat intocmai reteta si mi-a placut foarte mult ce a iesit. In afara de asta, toti cei care au gustat din ele au fost incantati si mi-au cerut reteta. Multumesc.

  • Irina_Pinzaru

    Irina_Pinzaru (Bucatar sef):

    O reteta super,usoara,gustoasa,deosebita.Eu am personalizat-o putin,adica nu am vrut sa arunc coditele ciupercilor si le-am calit putin cu o ceapa tocata marunt si apoi am amestecat cu pate,ardei gras si patrunjel verde!Au iesit super!!!

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriel Voicu , 09 decembrie 2014

    Multumim ptr reteta. Eu fac si chiftelutele din carne sau cartofei, tavalite prin pesmet si , in cuptor. Intorc chiftelutele . Le pun pe o foaie de copt unsa fara economie cu ulei, pe ambele parti. Eu cred ca se pot coace lafel si ciupercutele. Si mai cred ca d-nul Vraja nu a spus la vrajeala ca, au iesit bestiale cu mozzarela! le da o savoare, o finete

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 10 iulie 2014

    Am incercat reteta si a fost un deliciu! Intreaga familie a fost incantata!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 04 iulie 2014

    Imi ploua in gura!!! Arata demential! Trebuie sa fac si eu. Multumesc pentru reteta!

    • Fara foto

      Mirela Ciobanu , 21 decembrie 2013

      Eu am incercat reteta, a iesit f buna dar a trebuit sa dublez compozitia pt 20 de ciuperci,

    • Fara foto

      Myhaela Andra , 18 decembrie 2013

      ciupercile se fierb mai intai, dupa le speli, k doar asa se spala f bn,,...knd sunt crude nu le poti spala bn, se rup......deci , .,se fierb , se spala si le umpli cu ce doreste fiecare,,se dau prin ou , faina , sau pesmet si se prajesc,

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

      Sunt foarte bune,felicitari !

    • Fara foto

      Rebeca Mitu , 22 octombrie 2013

      ciupercile fierte nu mai sunt bune de unplut eu am pus si cateva masline

    • Fara foto

      Zamfir Ilinca , 16 octombrie 2013

      arata super

    • Fara foto

      Trandafiri Arginti , 10 octombrie 2013

      foarte gustoase am incercat si eu reteta

    • Fara foto

      Claudia Ciocarlan , 08 octombrie 2013

      si le prepari cu nisip sau cu pamânt asa murdare

    • Fara foto

      Eugenia Nitulescu , 08 octombrie 2013

      dragilor,ciupercile nu se spala

    • Fara foto

      Didina Komporaly , 08 octombrie 2013

      Multumim ptr reteta. Eu fac si chiftelutele din carne sau cartofei, tavalite prin pesmet si , in cuptor. Intorc chiftelutele . Le pun pe o foaie de copt unsa fara economie cu ulei, pe ambele parti. Eu cred ca se pot coace lafel si ciupercutele. Si mai cred ca d-nul Vraja nu a spus la vrajeala ca, au iesit bestiale cu mozzarela! le da o savoare, o finete

    • DanaDana

      DanaDana (Maestru bucatar) , 08 octombrie 2013

      fara pate nu se poate ? :D

    • Fara foto

      Tilita Geta , 08 octombrie 2013

      super reteta am sa incerc cat de curand

    • Fara foto

      Florina Stoian , 08 octombrie 2013

      ciupercile se fierb inainte de a fi umplute?

    • Mirela_Popa

      Mirela_Popa (Maestru bucatar) , 08 octombrie 2013

      neaparat trebuie incercata reteta ...arata super!

    • Fara foto

      Vraja Daniel , 28 august 2013

      Am testat reteta. Eu am mai adaugat la compozitie si cozile de la ciupercitaiate marunt si un picture de mozzarela. Au iesit bestial. Nota 10 pentru reteta!

    • Fara foto

      Elly Na , 23 mai 2013

      mmmm arata bine, sigur am sa fac si eu :D

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Tentatie absoluta! Ai fost foarte harnicuta saptamana asta;felicitari pentru retetele postate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

36 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Am incercat reteta si a fost un deliciu! Intreaga familie a fost incantata!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza