CIUPERCI UMPLUTE - reteta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15-20 ciuperci (astfel incat sa se umple o tava)
  • - cateva felioare de salam
  • - cascaval
  • - sare sau condiment vegetal

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cojita, si se rup coditele.

Coditele se taie marunt si se amesteca cu feliile de salam taiate si ele foarte marunt.Daca salamul nu este destul de sarat se poate adauga si un pic de sare sau condiment vegetal.Amestecul astfel obtinut se introduce in palarioarele ciupercilor.

Se unge tava cu un pic de ulei,se aseaza ciupercile in tava si se baga in cuptorul incalzit in prealabil.

Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie se pune cate o felioara de cascaval peste fiecare palarioara.

Se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul, dar nu prea mult pentru a nu curge de pe ciuperci.

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Este o reteta foarte rapida, iar ciupercile arata foarte bine, fiind bune de servit si ca aperitiv.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise