Se curata ciupercile de cojita, si se rup coditele.
Coditele se taie marunt si se amesteca cu feliile de salam taiate si ele foarte marunt.Daca salamul nu este destul de sarat se poate adauga si un pic de sare sau condiment vegetal.Amestecul astfel obtinut se introduce in palarioarele ciupercilor.
Se unge tava cu un pic de ulei,se aseaza ciupercile in tava si se baga in cuptorul incalzit in prealabil.
Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie se pune cate o felioara de cascaval peste fiecare palarioara.
Se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul, dar nu prea mult pentru a nu curge de pe ciuperci.
Se pot consuma atat calde cat si reci.
Este o reteta foarte rapida, iar ciupercile arata foarte bine, fiind bune de servit si ca aperitiv.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii