Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei, impreuna cu piciorusele ciupercilor, fin tocate.
Busuiocul, patrunjelul si ceapa verde se spala, se zvinta si se taie marunt. Se amesteca cu ciupercile calite (cu ceapa si usturoi) si se presara piper peste ele. Apoi palariile ciupercilor se umplu cu amestecul preparat. In fiecare palarie se adauga cite o farima de unt si se pun in tava. Se coc pina se rumenesc.
Ciupercile umplute si coapte se servesc cu salata asortata

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii