autor:

Alexandrina

» » Aperitive

Ciupercuțe cu sos de hrean

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Ingrediente
palarioare de ciuperci, 1 ou,, pesmet,, sare,, 2 radacini hrean, 1 cana smantana,, putin zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean l-am facut dupa cum stiu eu.
Intai pregatim palarioarele ciupercutelor, pe care le trecem prin pesmet, ou batut cu niscai sare si iar prin pesmet, apoi le rumenim in ulei; le scoatem pe prosoape de hartie.
Curatam cele doua bucati de hrean, pe care apoi le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Incalzim un pic pe foc hreanul ras, impreuna cu putin zahar; il amestecam imediat cu o cana de smantana.
Servim ciupercutele cu sosul de hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercuțe cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pasta de avocado

Pasta de avocado

Mod de preparare Se spala avocado. Se cresteaza pe lungime, apoi se misca usor stanga-dreapta, astfel

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive
Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. se scobeste interiorul cu o linguritza

14 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2013

    Multumesc!

  • Fara foto

    Zamfir Ene , 30 octombrie 2013

    minunat

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • palarioare de ciuperci
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • sare,
  • 2 radacini hrean
  • 1 cana smantana,
  • putin zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

52 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel