autor:

Alexandrina

» » Aperitive

Ciupercuțe cu sos de hrean

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2012

Ingrediente
palarioare de ciuperci, 1 ou,, pesmet,, sare,, 2 radacini hrean, 1 cana smantana,, putin zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean l-am facut dupa cum stiu eu.
Intai pregatim palarioarele ciupercutelor, pe care le trecem prin pesmet, ou batut cu niscai sare si iar prin pesmet, apoi le rumenim in ulei; le scoatem pe prosoape de hartie.
Curatam cele doua bucati de hrean, pe care apoi le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Incalzim un pic pe foc hreanul ras, impreuna cu putin zahar; il amestecam imediat cu o cana de smantana.
Servim ciupercutele cu sosul de hrean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercuțe cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2013

    Multumesc!

  • Zamfir Ene , 30 octombrie 2013

    minunat

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • palarioare de ciuperci
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • sare,
  • 2 radacini hrean
  • 1 cana smantana,
  • putin zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

55 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Alexandrina (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob de vinete