autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciupercute aperitiv

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
6 oua (pt. 6 portii), 3 rosii potrivite, 3 lingurite maioneza, 3 lingurite branza de vaci (sau pate ficat), piper, verdeata, sare, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale. Se scoate galbenusul de la toate ouale. Se paseaza galbenusul si se amesteca cu 2 lingurite branza de vaci, sare, piper si 2 lingurite maioneza.
Dupa ce s-a format o pasta omogena se umplu ouale cu aceasta pasta.
Pe platoul pe care veti aseza ouale se aseaza frunze de salata, apoi ouale umplute, in picioare.
Rosiile se spala si se taie in jumatate,se scobesc (se scoate miezul rosiei).
Jumatatea de rosie scobita se unge cu putina pasta cu care s-a umplut ouale si apoi se aseaza deasupra oului.
Se orneaza rosia cu picatele de maioneza.

Este de efect, mai ales pentru copii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Branza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri pentru copii
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata grozav!

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Am facut si eu ciupercute pentru onomasica fiicei mele, doar ca eu nu am mai umplut ouale. Sunt foarte aspectoase si atrag atentia .

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata super bine,iar gustul este pe masura...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      ft aspectuase si bune!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Şi eu fac ciupercuţe din ouă umplute!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Felicitari! Sunt ingenioase.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Foarte aspectoase si gustoase !

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      Minunata prezentare si sunt si bune sigur!

    • Fara foto

      Radu Liliana (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Multumesc!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      ft frumoas,felicitaari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 6 oua (pt. 6 portii)
  • 3 rosii potrivite
  • 3 lingurite maioneza
  • 3 lingurite branza de vaci (sau pate ficat)
  • piper
  • verdeata
  • sare
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Briose cu cascaval si oua de prepelita Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam untul, pana obtinem o spuma. Adaugam,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tarta aperitiv omleta