Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie in partea de jos, se scoate galbenusul usor, avand grija sa nu se rupa ouale. Se scoate galbenusul de la toate ouale. Se paseaza galbenusul si se amesteca cu 2 lingurite branza de vaci, sare, piper si 2 lingurite maioneza.
Dupa ce s-a format o pasta omogena se umplu ouale cu aceasta pasta.
Pe platoul pe care veti aseza ouale se aseaza frunze de salata, apoi ouale umplute, in picioare.
Rosiile se spala si se taie in jumatate,se scobesc (se scoate miezul rosiei).
Jumatatea de rosie scobita se unge cu putina pasta cu care s-a umplut ouale si apoi se aseaza deasupra oului.
Se orneaza rosia cu picatele de maioneza.
Este de efect, mai ales pentru copii.
Pofta buna!
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii