Ingrediente
-500g carne pasare,curcan(sau de porc)tocata, -2 oua, -1 ceapa, -miez de paine, -3 linguri parmezan sau cascaval ras, -sare,piper,patrunjel, -1 pahar lapte, -pt panè:-pesmet,1 ou, -2 dovlecei feliati
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.
Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.
Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.
Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010
Arata foarte bine, tare apetisant.
Demi.L. , 22 iulie 2009
Nu stiu ce sa-ti spun Vera, aceasta reteta pare deosebit de buma, si prezentarea este facuta foarte frumos !!!!!!
mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009
Frumos si de efect.Felicitari si...nota maxima.
vera (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Multumesc dicarmencitta,pt felicitari,i-mi place ft mult sa gatesc,dar ,mai combin si desastrii!:(
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Toata stima si respectul pentru cei care fac asa prezentari frumoase,se vede ca fiecare in felul lui isi manifesta o deosebita placere in a gati specialitati.Felicitari pentru prezentarea frumoasa pe care o expui in retetele tale.
juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Interesant aperitiv!