Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;
Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.
Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.
Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.
Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii