autor:

vera

» » Aperitive

Ciupercute cu carne de pui

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
-500g carne pasare,curcan(sau de porc)tocata, -2 oua, -1 ceapa, -miez de paine, -3 linguri parmezan sau cascaval ras, -sare,piper,patrunjel, -1 pahar lapte, -pt panè:-pesmet,1 ou, -2 dovlecei feliati

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;

Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.

Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.

Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.

Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Se desprind piciorusele de palarii, apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute umplute cu carne de pui

Ciupercute umplute cu carne de pui

1.Se desprind piciorusele de palarii,apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Imi place prezentarea ,dar personal bilutele de carne le fac la cuptor pe hartie de copt iar dovlecelul la HOT PAN,deh,colesterolul ...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2010

    ce bine arata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Hmmm,ce bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Arata foarte bine, tare apetisant.

    • Fara foto

      Demi.L. , 22 iulie 2009

      Nu stiu ce sa-ti spun Vera, aceasta reteta pare deosebit de buma, si prezentarea este facuta foarte frumos !!!!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Frumos si de efect.Felicitari si...nota maxima.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Multumesc dicarmencitta,pt felicitari,i-mi place ft mult sa gatesc,dar ,mai combin si desastrii!:(

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Toata stima si respectul pentru cei care fac asa prezentari frumoase,se vede ca fiecare in felul lui isi manifesta o deosebita placere in a gati specialitati.Felicitari pentru prezentarea frumoasa pe care o expui in retetele tale.

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Interesant aperitiv!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • -500g carne pasare,curcan(sau de porc)tocata
  • -2 oua
  • -1 ceapa
  • -miez de paine
  • -3 linguri parmezan sau cascaval ras
  • -sare,piper,patrunjel
  • -1 pahar lapte
  • -pt panè:-pesmet,1 ou
  • -2 dovlecei feliati

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place prezentarea ,dar personal bilutele de carne le fac la cuptor pe hartie de copt iar dovlecelul la HOT PAN,deh,colesterolul ...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de miel