autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CIUPERCUTE CU MAIONEZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
500 grame ciupercute champignion, o ceapa mare, maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ciupercutele,se fierb. Se scurg de apa, se racesc, se taie bucatele. Intre timp se prepara maioneza(un galbenus crud + un galbenus fiert + o lingurita de mustar, la care se adauga ulei, pana obtii cantitatea dorita de maioneza)Se amesteca ciupercile cu maioneaza, apoi se razuieste ceapa si se potriveste de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCUTE CU MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Rulada ALEX

Rulada ALEX

Se pun la topit 50 g unt . Cand este topit adaugam faina si amestecam repede adaugand incet si laptele

20 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    va fi o bunatate, ai sa vezi, am uitat sa mentionez ca eu le servesc cu patrunjel verde tocat, le accentueaza gustul.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Buneeeee!, mi-ai dat o idee, voi folosi maioneza de post din comert.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

va fi o bunatate, ai sa vezi, am uitat sa mentionez ca eu le servesc cu patrunjel verde tocat, le accentueaza gustul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oute incondeiate