autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciupercute cu maioneza

Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina simion (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2005

Ingrediente
-ciuperci champinion, -unt, -sare, maioneza, -2 galbenusuri, -ulei, -1 lingurita mustar, -citeva picaturi de lamiie(optional),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie cotoarele.Se unge o tava cu ulei.Se aseaza ciupercile cu filamentele in sus,se presara pe fiecare un praf de sare si se pune un virf de cutit de unt.Se dau la cuptor.
Cotoarele se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.Dupa ce s-au firt se scot si se toaca marunt.
Se fierbe 1 ou tare si din galbanusul fiert si cel crud se face maioneza:se amesteca galbenusurile cu o lingurita de mustar ,apoi se freaca cu ulei si se adauga citeva picaturi de lamiie.Maioneza se amestecqa cu cotoarele tocate.
Palariile se scot de la cuptor dupa ce s-au inmuiat bine,se lasa la racit si se umple fiecare ciupercuta cu amestecul cu maioneza.Se dau la frigider 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Bruschete

Bruschete

Bagheta o taiem felii nu foarte groase. Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • -ciuperci champinion
  • -unt
  • -sare
  • maioneza
  • -2 galbenusuri
  • -ulei
  • -1 lingurita mustar
  • -citeva picaturi de lamiie(optional)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Hummus