Ciupercile se spala,se taie cotoarele.Se unge o tava cu ulei.Se aseaza ciupercile cu filamentele in sus,se presara pe fiecare un praf de sare si se pune un virf de cutit de unt.Se dau la cuptor.
Cotoarele se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.Dupa ce s-au firt se scot si se toaca marunt.
Se fierbe 1 ou tare si din galbanusul fiert si cel crud se face maioneza:se amesteca galbenusurile cu o lingurita de mustar ,apoi se freaca cu ulei si se adauga citeva picaturi de lamiie.Maioneza se amestecqa cu cotoarele tocate.
Palariile se scot de la cuptor dupa ce s-au inmuiat bine,se lasa la racit si se umple fiecare ciupercuta cu amestecul cu maioneza.Se dau la frigider 1 ora.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii