autor:

Anna

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute cu sos

Autor: Anna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2014

Ingrediente
200g ciuperci, 100g cascaval, ulei, 100g smantana, 1-2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Rupeti coditele ciupercilor, razuiti cascavalul si umpleti ciupercile. Intr-o tigaie, puneti ulei. Apoi, cand s-a incins, prajiti ciupercile pe ambele parti. La final, intr-un bol mic, preparati sosul din smantana si usturoiul si asezati peste ciuperci.



Pofta buna! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercuțe cu sos de hrean

Ciupercuțe cu sos de hrean

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean

3 voturi    4 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Anna
Rulada de budinca de capsuni si mascarpone

Rulada de budinca de capsuni si mascarpone

Separam albusurile de galbenusuri, apoi le batem cu mixerul pana ce sa fac spuma. Adaugam zaharul,

1 vot    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu branza si verdeata