autor:

Anna

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciupercute cu sos

Autor: Anna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2014

Ingrediente
200g ciuperci, 100g cascaval, ulei, 100g smantana, 1-2 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Rupeti coditele ciupercilor, razuiti cascavalul si umpleti ciupercile. Intr-o tigaie, puneti ulei. Apoi, cand s-a incins, prajiti ciupercile pe ambele parti. La final, intr-un bol mic, preparati sosul din smantana si usturoiul si asezati peste ciuperci.



Pofta buna! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercuțe cu sos de hrean

Ciupercuțe cu sos de hrean

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean

3 voturi    4 comentarii
35 min
Aperitive
Lasagne de cartofi

Lasagne de cartofi

Se taie cartofi curatati in rondele foarte fine. Se aseaza jumatate din cartofi intr-un vas de yena

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Anna
Rulada de budinca de capsuni si mascarpone

Rulada de budinca de capsuni si mascarpone

Separam albusurile de galbenusuri, apoi le batem cu mixerul pana ce sa fac spuma. Adaugam zaharul,

1 vot    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL