Ouale se fierb pana devin tari, se curata si se taie albusurile in bucati. Se aseaza pe platou. Galbenusurile scoase se paseaza si se combina cu untul, sunca si verdeata tocate, iar apoi se se amesteca pana la omogenizare si se condimenteaza dupa gust. Se umplu albusurile, se taie capacele de la rosii, se golesc de suc si de seminte, si se aseaza peate oua ca niste palarioare. Se pun cateva puncte deasupra cu unt sau cu albus fiert.
Se servesc pe platou sau farfurie, ornamentate cu frunze de salata verde si verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii