autor:

» » , , Aperitive, Retete de post, Retete vegetariene

Ciupercute infuriate

Autor: ianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
15-20 ciuperci mari, 1 tub branza burduf - nu sarata - de la Vranlact, 100 gr pastrama sau sunca presata taiat f.f. marunt, 50gr .unt, , Varianta de post:, 15-20 ciuperci mari, 1 tub branza tofu - soia de la Iezer - 250 gr, 2 fire ceapa verde, sare, piper, oregano, 100 gr cascaval post, 50 gr.margarina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Se taie foarte marunt-cubulete sunca presata si o incorporezi in branza de burduf.
Apoi se ia cate o ciupercuta, se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.
Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena le lasi la foc mare 15 min.


Varianta de post:

Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Coditele (doar daca vrei, merge si fara) si ceapa le toci marunt si le calesti in foarte putin ulei ptr. 2 min. Le lasi sa se raceasca si le incorporezi in branza tofu pasata, un praf de sare, piper si putin oregano uscat.

Apoi se ia cate o ciupercuta se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.
Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena si razi cascavalul de post deasupra si le lasi la foc mare 15 min.


!Am mai incercat si puse direct pe gratarul de la cuptor si cu un vas dedesubt ptr ca lasa multa zeama.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute infuriate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Felicitari !

  • ianca (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    draga racine ,ai si varianta de post cea cu tofu si cascaval de post.Eu si sotul meu tinem toate posturile si pot sa spun cu mana pe inima ca macar o data pe saptamana tot fac aceasta reteta. Mai nou le-am pus pe cipercute 5 min pe gratar si apoi le-am umplut si bagat la cuptor la foc marisor ,dar tot pe gratar si cu vas dedesubt -asa cum v-am scris si in reteta

  • racine (Bucatar sef) , 21 martie 2009

    Nu este o rețetă de post.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 15-20 ciuperci mari
  • 1 tub branza burduf - nu sarata - de la Vranlact
  • 100 gr pastrama sau sunca presata taiat f.f. marunt
  • 50gr .unt
  • Varianta de post:
  • 15-20 ciuperci mari
  • 1 tub branza tofu - soia de la Iezer - 250 gr
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100 gr cascaval post
  • 50 gr.margarina

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pate de nuci