autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Ciupercute picante

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
500g ciuperci micute, 300 g carnat proaspat de porc, 100 g cascaval ras, Piper cu aroma de usturoi, Sos de ardei iute, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le indepartam coditele.Tapetam o tava cu hartie pergament pe care o ungem cu putin ulei. Scoatem tocatura, din intestin si umplem ciupercutele pe care le asezam in tava. Presaram deasupra piper, cate putin cascaval si punem o picatura de sos iute pe fiecare ciupercuta.Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 30’ la foc mediu.
Se prepara rapid si sunt deliciose ca aperitiv.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

carnea se bate pentru snitel si se condimenteaza, apoi se bate oul in care se adauga 2 linguri de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Cu culoarea lor aramie si cu aromele lor ne cam faci pofta!!!Arata tare bine ciupercutele tale!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Iar prin zona, iar admir si poftesc.

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Ma tenteaza pentru ca arata foarte bine,trebuie testata reteta,felicitari!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri, incercati reteta si nu veti regreta. Cu prietenie Lia.

    • gily

      gily (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      abia astept sa le fac !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      f.bun!i-mi plac mult ciupercile,si picantul!!!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      vad ca ciupercutele sunt in trend .bune picante !n-am incercat niciodata cu carnati.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Mie, în general, nu-mi plac ciupercile, dar reţeta ta partare apetisantă!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Minunata reteta! Imi plac ciupercile foarte mult asa ca voi incerca reteta asta cat mai curand. Felicitari!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      arata bine dar cred ca mai putin picante ar fi bune

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Buna tare ideea de a le umple cu "aluat "pt carnati...!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500g ciuperci micute
  • 300 g carnat proaspat de porc
  • 100 g cascaval ras
  • Piper cu aroma de usturoi
  • Sos de ardei iute
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Adina (Chef de cuisine)

Cu culoarea lor aramie si cu aromele lor ne cam faci pofta!!!Arata tare bine ciupercutele tale!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu branza si sunca