Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele.
Vom toca piciorusele in cuburi mici si le
vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin,
sare ,piper si cascaval ras.
Cu acest amestec vom umple fiecare
palariuta de ciupercuta :)
Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin
ulei si le dam la cuptor pentru
20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval
ras deasupra si patrunjel verde.
Simplu,rapid si bun!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii