Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele.
Vom toca piciorusele in cuburi mici si le
vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin,
sare ,piper si cascaval ras.
Cu acest amestec vom umple fiecare
palariuta de ciupercuta :)
Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin
ulei si le dam la cuptor pentru
20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval
ras deasupra si patrunjel verde.
Simplu,rapid si bun!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii