Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele.
Vom toca piciorusele in cuburi mici si le
vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin,
sare ,piper si cascaval ras.
Cu acest amestec vom umple fiecare
palariuta de ciupercuta :)
Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin
ulei si le dam la cuptor pentru
20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval
ras deasupra si patrunjel verde.
Simplu,rapid si bun!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii