autor:

Fara foto

» » Aperitive

ciupercute umplute (aperitiv)

Autor: Mihai Irimia (Bucatar)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Irimia (Bucatar)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Ingrediente
pentru 4 p. :, - 12 ciuperci de paris, sau...altele, - 350 gr. brânza de vaci, - o legatura de marar, - o ceapa, - ulei de masline, - 150 gr. de cascaval, - sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
SANDWICH RAPID

SANDWICH RAPID

Peste paine se pune baconul, branza si rosia felii. Se serveste la micul dejun cu cafea, ceai sau

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.Separat dam pe razatoarea fina telemeaua si cascavalul,le amestecam

16 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Cred ca sunt tare delicioase ciupercutele tale...Ciupercile sunt tare gustoase...Si eu le pregatesc umplute la grill sau la cuptor...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Delicioase si cred ca si foarte aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris
  • sau...altele
  • - 350 gr. brânza de vaci
  • - o legatura de marar
  • - o ceapa
  • - ulei de masline
  • - 150 gr. de cascaval
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide