autor:

» » Aperitive

ciupercute umplute (aperitiv)

Autor: Mihai Irimia (Bucatar)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Irimia (Bucatar)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Ingrediente
pentru 4 p. :, - 12 ciuperci de paris, sau...altele, - 350 gr. brânza de vaci, - o legatura de marar, - o ceapa, - ulei de masline, - 150 gr. de cascaval, - sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Cred ca sunt tare delicioase ciupercutele tale...Ciupercile sunt tare gustoase...Si eu le pregatesc umplute la grill sau la cuptor...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Delicioase si cred ca si foarte aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris
  • sau...altele
  • - 350 gr. brânza de vaci
  • - o legatura de marar
  • - o ceapa
  • - ulei de masline
  • - 150 gr. de cascaval
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cascaval pane