autor:

Fara foto

» » Aperitive

ciupercute umplute (aperitiv)

Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Ingrediente
pentru 4 p. :, - 12 ciuperci de paris, sau...altele, - 350 gr. brânza de vaci, - o legatura de marar, - o ceapa, - ulei de masline, - 150 gr. de cascaval, - sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete de primavara cu branza

Cosulete de primavara cu branza

Se preincalzeste cuptorul. Foile de foietaj se taie in patrate si se ung cu putin ulei, se impaturesc

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Quesadilla cu cheddar si rosii

Quesadilla cu cheddar si rosii

Se pregateste sosul - se amesteca smantana cu ceapa tocata marunt si, dupa gust, se asezoneaza cu

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Cred ca sunt tare delicioase ciupercutele tale...Ciupercile sunt tare gustoase...Si eu le pregatesc umplute la grill sau la cuptor...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Delicioase si cred ca si foarte aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris
  • sau...altele
  • - 350 gr. brânza de vaci
  • - o legatura de marar
  • - o ceapa
  • - ulei de masline
  • - 150 gr. de cascaval
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj