1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii