autor:

Fara foto

» » Aperitive

ciupercute umplute (aperitiv)

Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Ingrediente
pentru 4 p. :, - 12 ciuperci de paris, sau...altele, - 350 gr. brânza de vaci, - o legatura de marar, - o ceapa, - ulei de masline, - 150 gr. de cascaval, - sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Oameni de zapada

Oameni de zapada

Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma

5 voturi    13 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Cred ca sunt tare delicioase ciupercutele tale...Ciupercile sunt tare gustoase...Si eu le pregatesc umplute la grill sau la cuptor...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Delicioase si cred ca si foarte aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris
  • sau...altele
  • - 350 gr. brânza de vaci
  • - o legatura de marar
  • - o ceapa
  • - ulei de masline
  • - 150 gr. de cascaval
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Crostini Miez de Lapte