autor:

Fara foto

» » Aperitive

ciupercute umplute (aperitiv)

Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Irimia (Bucatar sef)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2006

Ingrediente
pentru 4 p. :, - 12 ciuperci de paris, sau...altele, - 350 gr. brânza de vaci, - o legatura de marar, - o ceapa, - ulei de masline, - 150 gr. de cascaval, - sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

21 voturi

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Daca ti-a placut reteta noastra "ciupercute umplute (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardei copti umpluti cu cascaval

Ardeii se coc intregi apoi se pun intr-un castron,se presara putina sare si se acopera.Se lasa 20

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Cred ca sunt tare delicioase ciupercutele tale...Ciupercile sunt tare gustoase...Si eu le pregatesc umplute la grill sau la cuptor...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

    Delicioase si cred ca si foarte aspectuoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

21 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris
  • sau...altele
  • - 350 gr. brânza de vaci
  • - o legatura de marar
  • - o ceapa
  • - ulei de masline
  • - 150 gr. de cascaval
  • - sare si piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Paine prajita cu ou si branza de oaie