Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.
Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.
Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.
Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii