autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciupercute umplute pe gratar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
20-24 ciuperci champinion proaspete, 1/4 cana ceapa verde tocata, 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat), 2 linguri faina, piper macinat, 1/4 cana vin alb, 1/2 cana bacon maruntit, 1 lingura patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.

Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.

Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.

Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Legume gratinate

Legume gratinate

Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare

6 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 20-24 ciuperci champinion proaspete
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat)
  • 2 linguri faina
  • piper macinat
  • 1/4 cana vin alb
  • 1/2 cana bacon maruntit
  • 1 lingura patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu ciuperci