Se cintaresc foarte exact componentele, se aleg oua mari (60 gr. fiecare). Intr-un castron, se pun ouale intregi, zaharul pudra si cel vanilat si se freaca bine, circular, 10 minute, pina cind compozitia devine o crema spumoasa. Se freaca cu telul para; daca se freaca cu lingura, se mareste timpul la 30 de minute. Se adauga faina, toata odata, si se freaca cu telul pina cind aceasta se incorporeaza foarte bine. Se pregatesc din timp 2-3 tavi unse cu margarina si tapetate cu faina. Se ia cu o lingurita (cam cit o jumatate de nuca) si se pune compozitia in tava, la distanta de 3 cm intre ele. Se lasa aceste ciupercute in tava, pe masa, 10 minute, se incalzeste cuptorul 30 de minute si se pune tava. Nu trebuie sa se deschida usa cuptorului in primele 10 minute, se reduce focul la mijlociu, se intoarce tava si se lasa inca 15 minute. Se scoat ciupercutele si se pun pe platou.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii