Am amestecat laptele cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, sarea si faina cernuta, apoi am lasat amestecul la oparte sa se odihneasca.
Ananasul curatat si taiat cubulete l-am calit in putin unt cu vreo 2 linguri de zahar si un pliculet de zahar vanilat.
Cand s-a inmuiat, am scos ananasul impreuna cu cateva linguri din zeama lasata intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.
Am turnat deasupra compozitia de lapte si am dat la cuptor pentru aproximativ 20-25 min pe foc mare.
In acest timp nu se deschide usa cuptorului pentru ca se lasa prajitura.
Sursa: www.culinar.ro
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii