autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clafoutis cu cirese

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese, , 400 ml lapte, , 100 ml frisca nebatuta, , 150 g zahar, , 6 oua, , 120 g faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180° si puneti ciresele (cu sau fara samburi) intr-o forma unsa cu unt si pudrata cu zahar tos. Bateti bine - cu telul - laptele, frisca nebatuta, zaharul, ouale si faina si varsati aluatul astfel obtinut peste ciresele din forma. Dati prajitura la cuptor si lasati-o sa se coaca circa 35 de minute. Inainte de-a o servi, presarati peste ea zahar tos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Se spala ciresele si se scot samburii. Intr-un vas se amesteca faina, faina de migdale (migdale

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Un desert de origine franceza foarte usor de facut si la fel de usor de mancat, adica e un desert

26 voturi    10 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese
  • 400 ml lapte
  • 100 ml frisca nebatuta
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 120 g faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec cu zucchini si ciocolata