autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clafoutis cu cirese

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese, , 400 ml lapte, , 100 ml frisca nebatuta, , 150 g zahar, , 6 oua, , 120 g faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180° si puneti ciresele (cu sau fara samburi) intr-o forma unsa cu unt si pudrata cu zahar tos. Bateti bine - cu telul - laptele, frisca nebatuta, zaharul, ouale si faina si varsati aluatul astfel obtinut peste ciresele din forma. Dati prajitura la cuptor si lasati-o sa se coaca circa 35 de minute. Inainte de-a o servi, presarati peste ea zahar tos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Ungeti forma cu putin unt, daca aveti forma de silicon sariti peste aceasta operatiune. Spalati ciresele,

17 voturi    6 comentarii
40 min
Budinci
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Un desert de origine franceza foarte usor de facut si la fel de usor de mancat, adica e un desert

26 voturi    10 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese
  • 400 ml lapte
  • 100 ml frisca nebatuta
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 120 g faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Estonian Kringel