Spalam piersicile,le taiem jumatati si le scoatem samburii.Presaram deasupra 3-4 linguri zahar si lasam deoparte 30 de minute.Amestecam galbenusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat,adaugam faina,amestecam si turnam laptele si frisca.Ungem cu unt o forma rotunda,asezam jumatatile de piersici direct in tava si turnam compozitia.Dam la cuptor si coacem la foc mic 30-40 de minute.Dupa ce s-a racit pudrea cu zahar.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii