Se spala prunele, se scot samburii si se asaza jumatati, intr-un vas yena uns cu unt.
Se spala prunele, se scot samburii si se asaza jumatati, intr-un vas yena uns cu unt. Pentru prepararea aluatului, se amesteca ingredientele solide cu cele lichide pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat ca de clatite.
Se toarna aluatul peste prunele din vas, apoi se introduce la cuptor, pentru 25 minute, la foc potrivit. Cand este gata, se scoate vasul cu clafoutis, se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii