Clafoutis cu struguri

Clafoutis cu struguri. Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Clafoutis cu struguri

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 ml apa
  • 200 g smantana
  • 90 g faina
  • un varf de cutit praf de copt cu sofran
  • esenta de vanilie si portocala
  • 250 g struguri

Mod de preparare

Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute.

Se adauga apa si smantana se amesteca bine dupa care se adauga faina si praful de copt,se mai amesteca 1 minut.

Se ung formele cu ulei,se aseaza struguri taiati in jumatate,iar deasupra se pune compozitia de mai sus.

Se da la cuptor la foc mediu cam 30-40 minute pana cand prinde culoare si incepe sa se desprinda de peretii formei.

Se verifica cu o scobitoare.

Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise