Curatati merele de coaja si taiati-le in sferturi. Amestecati zaharul cu scortisoara. Luati cam jumatate din amestec si puneti peste mere. Intr-o tigaie puneti untul la incins si caramelizati merele pana se inmoaie si devin aurii. Cand sunt gata asezati-le intr-o tava ce merge la cuptor, sau daca tigaia are coada metalica le puteti lasa chiar in ea. Separat, amestecati ouale cu laptele, zaharul si scortisoara ramasa, faina si praful de copt. Omogenizati bine si turnati amestecul peste merele caramelizate. Dati la cuptor, la foc mic, timp de 15-20 minute pana cand este gata. Serviti pudrata cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii