1. Se pun in vasul de la blender cele 2 oua, zaharul, sarea, laptele si 20 ml ulei. Se amesteca totul foarte bine timp de 1 minut.
2. Se adauga faina treptat, pana aluatul devine de consistenta unei smantani. Se adauga si zaharul vanilat.
3. Tigaia pentru clatite se incinge si se unge cu ulei.
4. Se toarna compozitia pentru o clatita si se lasa timp de 2-3 min la foc moderat, dupa care se mai intoarce 1 min si pe partea cealalta.
5. Clatitele coapte se aseaza pe un platou unele peste altele si se acopera cu un capac. Astfel ele se inmoaie si devin flexibile.
6. Dupa ce am terminat tot aluatul de copt se mai lasa 10 minute cu capacul pe ele, iar apoi putem trece la umplere.
7. Se pot umple cu gem, dulceata, crema de alune, crema de ciocolata, branza, ciuperci sau cu orice altceva doriti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii